تحولات منطقه

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش جزئیات برگزاری سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش را اعلام کرد و گفت: این اجلاس از ۲۹ تا ۳۱ مرداد در سالن اجلاس سران برگزار می شود.

از نحوه ترمیم آسیب‌های دوره کرونا تا حذف محتوای زاید کتب درسی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از آموزش و پرورش، قاسم احمدی لاشکی در نشست خبری که به مناسبت برگزاری سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش ترتیب داده شده بود گفت: بنا داریم از روز شنبه ۲۹ مرداد ساعت ۱۵ تا روز دوشنبه ۳۱ مرداد ساعت ۱۹، میزبان تمام ۷۳۱ رئیس آموزش و پرورش، ۳۲ مدیرکل، ۳۱ مدیرکل نوسازی مدارس، ۳۱ مجموعه دانشگاهی فرهنگیان و ۳۱ مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سالن اجلاس سران باشیم.

وی افزود: شعار امسال "آموزش و پرورش دانش بنیان و تحول آفرین، پیشران ایران قوی" است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از سران قوا و برخی وزراء در اجلاس حضور خواهند داشت گفت: پنج کمیسیون تخصصی داریم و اولین هدف ارتقای جایگاه تعلیم و تربیت و معلم در جامعه است. به دنبال اعلام و ارتقای منزلت دستگاه آموزش و پرورش هستیم.

احمدی ادامه داد: ترسیم و تبیین نقشه راه یک سال تحصیلی حائز اهمیت است. باید برای این یک سال برنامه‌ای هدفمند داشته باشیم. ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در برنامه‌ریزی های اجرای سندتحول بنیادین و آغاز سال تحصیلی جدید دومین هدف از برگزاری اجلاس است.

وی با اشاره به اینکه هدف سوم، تقویت تعامل و همکاری متقابل با دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی برای حل و فصل مسائل آموزش و پرورش است گفت: برای سندتحول بنیادین زحمات فراوانی کشیده شد. آموزش و پرورش نمی‌تواند به تنهایی سندتحول بنیادین را پیش ببرد. در فصل هشتم سندتحول دستگاه‌ها موظف به همکاری با آموزش و پرورش شده‌اند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: کرونا، آسیب‌های جدی به سیستم تعلیم و تربیت وارد کرد. یکی دیگر از اهداف برگزاری اجلاس، بررسی آسیب‌های ناشی از دوره شیوع کرونا و اتخاذ تدابیر لازم برای ترمیم آن است. سیاست نصیب برابر آموزشی نیز امکان تحقق نیافت.

احمدی ادامه داد: آموزش و توانمندسازی مدیران و کارگزاران نهاد تعلیم و تربیت نیز هدف پنجم است. پنج کمیسیون تخصصی خواهیم داشت و مدیران در گروه‌های ۱۵۰ نفره قرار می‌گیرند. "الگوی حکمرانی و اجرایی سازی سندتحول بنیادین"، "عدالت تربیتی و تامین نصیب برابر آموزشی با تاکید بر زیست بوم جدید و آماده سازی مدارس برای شروع سال تحصیلی" ، "پایش و سنجش کیفیت یادگیری، نوآوری در محتوا و روش های آموزشی مبتنی بر فناوری های نوین" ، "تحکیم رابطه خانواده و مدرسه و صیانت از کودک در برابر فضای مجازی" و" مردمی سازی آموزش و پرورش، تامین اقتصاد پایدار آموزش و پرورش و ارتقای صلاحیت حرفه‌ای معلمان" عناوین این پنج کمیسیون تخصصی هستند.

وی همچنین بیان کرد که رهبری فرمودند برخی محتواها زاید است و علم نافع باید به دانش آموزان منتقل شود. کتب درسی معمولا یک سال زودتر برای چاپ آماده می‌شوند. این سیاست برای سال تحصیلی آینده مدنظر قرار گرفته و اقداماتی در حال انجام است. ۱۰۲۰ عنوان کتاب درسی داریم و این فرمایش رهبری محور عملکرد سازمان پژوهش قرار گرفته است.

رئیس ستاد سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور گفت: در یکی از کمیسیون‌های تخصصی، موضوع رتبه بندی و وحدت رویه برای اجرای رتبه بندی بررسی می‌شود. با هماهنگی سازمان امور اداری استخدامی، شماری از همکاران ما تحت عنوان ارزیابان حرفه‌ای در حال آموزش هستند. ارزشیابی و امتیازبندی توسط ارزیابان چک و به هیئت ممیزه می‌رود و در نهایت رتبه نهایی به ستاد اعلام می‌شود. روسای هیئت ممیزه همان روسای آموزش و پرورش ما هستند که در این کمیسیون نکات لازم را فرا گرفته و به کار می بندند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha